Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві оголосили конкурс на кращий проєкт благоустрою скверу Василя Сліпака

20 травня 2021 року, 17:43

Департамент містобудування та архітектури КМДА оголосив Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на визначення найкращої проєктної пропозиції благоустрою скверу імені Василя Сліпака.

Учасникам конкурсу необхідно створити концепцію арт-скверу, яка буде підкреслювати шану та повагу до загиблого Героя України, соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, що загинув у 2016 році на Донеччині.

«Мета проведення конкурсу – обрати кращий проєкт, за яким переможець зможе створити унікальний архітектурно-ландшафтний об’єкт меморіального значення в історичній частині міста. Конкурс буде максимально відкритим та прозорим для громадськості. Долучитись до нього зможуть всі охочі спеціалісти та профільні фахівці», – розповіли в Департаменті.

Кращий ескіз буде обрано на конкурсній основі. До журі запрошено представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, провідних архітекторів, урбаністів та дизайнерів міського середовища.

Реєстрацію відкрито до 20 червня. Свої заявки у довільній формі із зазначенням контактної інформації учасники можуть надсилати на електронну адресу: [email protected] або до поштової скриньки Департаменту за адресою: Україна, 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 32. У відповідь буде надіслано конкурсне завдання.

Оголошення переможців відбудеться 22 серпня.

Контактна особа: Світлана Липівська, 093-254-17-93.

Довідково.

Оголошення конкурсу на визначення найкращої проєктної пропозиції благоустрою скверу імені Василя Сліпака відбувається на виконання рішення № 1908/5972 від 18 жовтня 2018 року «Про заходи щодо створення скверу на Андріївському узвозі, 33/ у Подільському районі міста»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]