Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентували новий унікальний гастрономічний продукт Kyiv Pie

15 березня 2021 року, 13:47

Для популяризації гастрономічного туризму в Києві відбулась презентація нового унікального гастрономічного продукту «Kyiv Pie». Про це повідомляє Управління туризму та промоцій КМДА.

«Ми створили нову страву «Kyiv Pie». Над нею працювали найкращі кухарі України. Ми сподіваємося, що такий пиріг об’єднає українські традиції і сучасні тренди та допоможе столиці в розвитку гастротуризму. Спробувати нову страву кожен охочий зможе в закладах Києва, які долучаються до нашої ініціативи, на всіляких гастрономічних заходах та центрах Турінфо», – сказала начальниця Управління туризму та промоцій Марина Радова.

За її сподіваннями, «Kyiv Pie» стане типовою київською стравою.

«Досліджуючи питання, яка ж саме страва має бути типово київською, відповідь кожного разу поверталась саме до хлібопекарських виробів. До того ж форма сонця в багатьох джерелах пов’язана саме з Києвом. А ще важливо, щоб ця страва була ресторанною стравою, стрітфудом, добре переносила доставку і враховувала смаки та вподобання веганів і вегетаріанців», – розповів віце-президент Асоціації шеф-кухарів України Олексій Повторейко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]