Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві привітали видатних спортсменів із Днем фізичної культури і спорту (+фото)

10 вересня 2021 року, 17:22

Сьогодні з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту у Києві привітали столичних спортсменів, тренерів, фахівців з фізичної культури та спорту та інших представників фізкультурно-спортивної громадськості міста. Участь у відзначенні почесних гостей взяла заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Серед нас – ті, хто присвятив фізкультурі та спорту все своє життя та наполегливо працює для того, щоб Київ був справжньою спортивною столицею України. Особливо хотілося б відзначити усіх, хто представляв наше місто у національних збірних України під час цьогорічних Олімпійських та Паралімпійських ігор. Разом з усією Україною ми завзято вболівали за наших спортсменів. І ви довели усьому світові незламність та силу українського духу. Дякуємо за вашу наполегливу працю, доказом якої є спортивні досягнення наших земляків, які славлять наш Київ далеко за межами України. Бажаю всім здоров’я, перемог та нових рекордів», – привітала спортсменів Ганна Старостенко.

Запрошені гості отримали Почесні грамоти та Подяки від Київського міського голови за свої спортивні досягнення та внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста Києва.

Серед учасників урочистих заходів були присутні призери чемпіонатів світу, Європи, учасники Олімпіади у Токіо 2020, тренери київських спортсменів, директори та викладачі міських ДЮСШ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]