Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели рейд щодо дотримання перевізниками карантинних обмежень і правил – Валентин Осипов (+фото)

07 квітня 2020 року, 20:38

Сьогодні працівники інспекції з паркування Департаменту транспортної інфраструктури КМДА спільно з представниками Управління патрульної поліції у м. Києві провели рейд щодо дотримання перевізниками карантинних обмежень і правил, запроваджених в Україні у зв’язку з розповсюдженням коронавірусної інфекції. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

За його словами, на предмет дотримання обмежувальних заходів також перевірені й автостанції, адже до 24 квітня у Києві заборонені регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення приміського, міжміського та міжобласного сполучення, а також заїзд на автостанції автобусів, що здійснюють вищевказані пасажирські рейси.

Протягом дня були перевірені найбільш популярні серед перевізників місця – автостанція «Київ», площі перед Центральним залізничним вокзалом та Південним, транспортні розв’язки біля станцій метро «Лісова», «Чернігівська», та Харківська площа.

Під час рейду грубих порушень зафіксовано не було: перевізники дійсно дотримувались карантинних обмежень. Незначні усні зауваження сприймались водіями з розумінням.

Нагадаємо, що з 6 квітня в Україні у рамках карантину діють посилені заходи для недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції.

Міська влада ще раз нагадує киянам, що сьогодні від свідомої поведінки кожного громадянина залежить загальна епідеміологічна ситуація в нашому місті. Залишайтеся вдома, не наражайте на небезпеку себе та своїх рідних!

Рейд щодо дотримання перевізниками карантинних обмежень

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]