Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві роботу громадського транспорт забезпечують понад 5000 фахівців

10 травня 2022 року, 9:34

Щодня роботу громадського транспорту Києва забезпечують понад 5000 фахівців. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Із перших днів повномасштабного наступу росіян і початком активних бойових дій у передмісті одним із наших завдань було забезпечити киян транспортом, у першу чергу, для евакуації. Ми організовували його роботу там, де це було можливо і там, де це не знижувало оборонну здатність міста», – сказав він.

До роботи у наземному громадському транспорті залучаються понад 1500 працівників. Зокрема, це 630 водіїв: 178 водіїв тролейбусів, 174 водії трамваїв та 281 водій автобуса. Крім того, готові до ремонтних робіт, і виконують їх за необхідності понад 150 ремонтних працівників тролейбусних, трамвайних та автобусних депо.

«Зауважу, крім перевезень містян у віоєнний час, водіїв наших комунальних підприємств також залучали до евакуації людей з окупованих територій», – наголосив Микола Поворозник.

Також щодня 3500 працівників столичного метрополітену забезпечують його роботу.

«За час нового етапу війни вони стали для містян, які під час повітряних тривог переховуються у підземці, не просто працівниками метро, а великою родиною, де їх розуміють і де безпечно. Дякую працівникам громадського транспорту, кожному з вас! За вашу роботу, за вашу відданість справі! Ви безстрашні і невтомні», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]