Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створено комісію з питань надання посвідчення бійця-добровольця, який брав участь у захисті територіальної цілісності України

23 травня 2018 року, 9:53

Розпорядженням КМДА створено Комісію з питань надання на території міста Києва посвідчення бійця-добровольця, який брав участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України. Цим же документом затверджено персональний склад комісії, яку очолив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Резніков.

Нагадаємо, що 1 червня 2017 року Київрада ухвалила рішення, за яким бійці добровольчих батальйонів, які були учасниками АТО, здобули можливість отримати офіційний статус учасника бойових дій.

Відповідно до цього рішення, бійцем-добровольцем АТО може бути визнано особу, яка перебувала або перебуває у складі добровольчих формувань та брала участь у бойових діях на Сході України, але не ввійшла до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії України та інших військових формувань і правоохоронних органів. Досі такі бійці-добровольці не мали змоги оформити статус учасників бойових дій та отримувати державні пільги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]