Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві створили координаційну раду для реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їх сімей

15 лютого 2023 року, 16:17

У Києві створили Київську міську координаційну раду з питань реінтеграції та підтримки киян-Захисників і Захисниць України та членів їх сімей. Підписане відповідне розпорядження Київського міського голови. Про це розповіла заступниця голови КМДА Марина Хонда, яка очолила координаційну раду.

 «Без спільної координації служб міста, окремих підприємств, установ та організацій впровадження ефективної системи допомоги нашим ветеранам неможливо. При цьому, влада має дослухатися до самих ветеранів і знати про їхні проблеми та потреби. Саме тому Київський міський голова дав доручення сформувати координаційну раду та створити ефективну модель реінтеграції та підтримки наших Захисників та Захисниць і членів їхніх сімей, наших героїв і героїнь, які щодня наближають нашу Перемогу», – наголосила Марина Хонда.

Вона розповіла, що до складу координаційної ради увійдуть по одному представнику від депутатських фракцій Київради, представники місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, діяльність яких пов’язана з питаннями соціального захисту населення.

 Координаційна рада працюватиме над упровадженням комплексного підходу подолання бар’єрів, з якими стикаються ветерани після повернення з війни. Ідеться про працевлаштування, професійний розвиток, підтримку психічного та фізичного здоров’я, а також про соціальну підтримку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]