Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві цілодобово працюють аварійні бригади для усунення пошкоджень мереж: залучено близько 150 одиниць техніки

25 березня 2022 року, 17:37

У Києві на сьогодні працюють аварійні бригади КП «Київтеплоенерго» та ПрАТ «АК «Київводоканал», які в цілодобовому режимі усувають аварійні пошкодження на теплових, водопровідних та каналізаційних мережах міста. Загалом до роботи за цими напрямами залучено майже 400 працівників підприємств. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Також до аварійно-відновлювальних робіт загалом залучено близько 150 одиниць техніки: спецаварійки, екскаватори, самоскиди, зварювальні авто, компресори гідромашини тощо.

«Місто живе в умовах воєнного стану, але ми докладаємо всіх можливих зусиль, щоб люди отримували необхідні послуги. Аварії, зокрема й ті, що стаються внаслідок обстрілів, усувають професійно й оперативно», – сказав Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що команда столичних комунальних служб працює злагоджено та в тісній взаємодії, робітники допомагають і підстраховують один одного.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]