Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві цієї осені розпочнуть будівництво нового центру захисту тварин на 700 місць

06 серпня 2019 року, 13:25

У Києві вже восени розпочнуть будівництво нового багатофункціонального Центру захисту тварин. Новий заклад передбачатиме ветеринарну клініку з широким спектром послуг, притулок для собак та котів, а також готель для тимчасового перебування тварин на час від’їзду власників. Про це під час інспекції майданчика для майбутнього будівництва, де зараз тривають підготовчі роботи, повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Проблема безпритульних тварин здається для багатьох не дуже актуальною. Але кількість безпритульних тварин щороку не зменшується і потребує системного підходу. Як в інтересах безпеки киян, так і заради життя і здоров’я самих тварин. Вони потребують захисту і турботи. Тому ми прийняли рішення про зведення Центру. Будівництво відбуватиметься у 4 етапи», – пояснив Петро Пантелеєв.

Перший етап – це будівництво ветеринарної клініки з новим устаткуванням, що розрахована на одночасний прийом 55 котів і 108 собак. У складі лікарні буде карантинний блок на 3 поверхи, розрахований на 100 тварин, а також трансформаторна підстанція і котельня.

Друга черга – це будівництво ветеринарного готелю, розрахованого на 38 собак і 22 котів.

Третя черга будівництва – це притулок для котів, розрахований на 120 котів.

Четверта – 547 вольєрів для утримання собак.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]