Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві висадили Алею свободи слова

15 квітня 2021 року, 11:13

У сквері імені Марії Заньковецької у Печерському районі біля пам’ятника Георгiю Ґонгадзе та журналістам, які загинули за свободу слова, висаджено Алею свободи слова. Загалом на Алеї висадили 16 дерев: 7 сакур та 9 кленів гостролистих.

Захід відбувся в рамках глобального еко-проєкту «Озеленення планети». Ініціаторами створення Алеї стали видання «Українська правда» та благодійний фонд «Озеленення України». КО «Київзеленбуд» та КП УЗН Печерського району допомогли втілити задумане в життя.

Місце та дата були обрані не випадково. 17 квітня «Українській правді», засновником якої був Георгій Ґонгадзе, виповниться 21 рік. Скульптурну композицію «Георгiю Ґонгадзе та журналістам, які загинули за свободу слова» встановили у сквері імені Марії Заньковецької у грудні 2008 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]