Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві вперше в Україні в салонах маршрутних автобусів реально контролюватиметься температурний режим – Костянтин Усов

15 вересня 2021 року, 9:10

Київ першим в Україні запроваджує реальний контроль температурного режиму в салонах громадського транспорту, що працює на міських автобусних маршрутах.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму Telegram-каналі.

«Чіткий граничний температурний режим влітку та взимку – невід’ємна частина нового договору перевізників із містом. Та я розумію, що КМДА мусить не просто оголосити «нові вимоги», а забезпечити їх жорсткий та законний контроль», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, Комунальна служба перевезень за останній місяць не просто придбала надзвичайно точні термометри, а й отримала на них сертифікати калібрування від ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».

«Таким чином, інспектори підприємства отримують надійний юридичний механізм фіксації перевищення граничної температури влітку і надмірного холоду в салоні – взимку. Показники цих термометрів мають силу юридичного доказу», – наголосив заступник голови КМДА.

Як повідомлялося, нещодавно перевізники підписали додаткові угоди до дійсних договорів ще на 34 автобусних маршрутах Києва.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]