Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві встановлено режим надзвичайної ситуації

21 березня 2020 року, 20:21

У Києві встановили режим надзвичайної ситуації регіонального рівня із метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 488 від 20.03.2020.

Окрім того, у столиці створили спеціальну комісію з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру регіонального рівня в місті Києві. Керівником спеціальної комісії призначено першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

«Ситуація в світі показує, що ми повинні діяти рішуче. Ми консультуємося з керівництвом міст, у яких вже зіткнулися з великою захворюваністю і відчули наслідки зволікання у обмежувальних заходах. Саме для запобігання поширенню захворювання і зменшення пікового навантаження на медицину міста ми вживаємо усіх можливих заходів», – зазначив Микола Поворозник.

Столична влада закликає киян залишатися вдома та не виходити на вулицю без нагальної потреби, а також відповідально дотримуватися низки рекомендацій, що допоможуть зберегти здоров’я та життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]