Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В Києві зареєстровано 7 нових випадків захворювання на коронавірус» 

21 березня 2020 року, 20:05

У столиці зареєстровано 7 нових випадків захворювання на коронавірус. Про цим мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні під вечір ми отримали лабораторно підтверджені тести двох жінок –29-ти та 39-ти років та 5-ти чоловіків у віці від 31 до 50 років. Загалом, на сьогодні в столиці 10 зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19.  Восьмеро киян були інфіковані в європейських країнах – переважно у Франції та Німеччині. Два випадки – місцеве зараження від хворих із Житомирської області та Києва. Із 10 хворих п’ятеро лікуються в Олександрійській клінічній лікарні столиці. Інші 5 – перебувають на самоізоляції та отримують лікування вдома під наглядом лікарів», – написав мер столиці.

Також він зазначив, що місто чекає на підтвердження чи спростування  діагнозу на коронавірус ще трьох тестів, відправлених у референс-лабораторію.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]