Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві за 315 днів повномасштабної війни одружилися 22 600 пар і народилися 13 965 малюків

05 січня 2023 року, 14:35

У Києві за 315 днів повномасштабної війни одружилися 22 600 пар і народилися 13 965 малюків. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

Так, за його словами, з 24 лютого народилось 7235 хлопчиків та 6730 дівчаток. Із них – 235 двієнь та три трійні.

«Цьогоріч українці зустріли новий Переможний рік під обстрілами окупантів. Ворог запускав смертельні ракети та дрони по всій території України. Вони думають, що так вони нас налякають, думають, що зламають і зможуть схилити до їхнього «миру». І це ще раз доводить, що вони абсолютно не знають, хто ми, які ми і чим відрізняємося від них. Бо ми - вірні патріоти своєї Батьківщини, кожен з нас на своєму місці наближає перемогу і щиро вірить в неї. Вони – дикуни, які, понуривши голови від гніту недодержави, з вірою у збагачення на чужій крові, прийшли «звільняти» та вбивати мирне населення. Втім українці стійко витримують удари ворога, бо за нами правда і, звісно, перемога! Сьогодні, поки ЗСУ нищить окупантів заради майбутніх поколінь, в Україні, і зокрема у Києві, щодня народжуються нові українці і створюються нові сім’ї» – зазначив Микола Поворозник.

Микола Поворозник побажав новонародженим та їхнім батькам міцного здоров’я та мирного неба, а новоствореним родинам – безмежного кохання, благополуччя та щастя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]