Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві зафіксували понад 1100 порушень у частині прибирання міських територій від снігу

08 лютого 2021 року, 18:17

Столичні інспектори благоустрою з ранку контролюють прибирання від снігу тротуарів, доріг, зупинок громадського транспорту та інших важливих об’єктів. За сьогодні інспектори районних державних адміністрацій та КП «Київблагоустрій» внесли 1124 приписи та склали 118 протоколів. Про це повідомив в. о. директора Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Зима цього року видалася сніжною. Тільки за січень інспекція з благоустрою внесла майже 2500 приписів за неналежне прибирання міських територій від снігу. Інспектори благоустрою з самого ранку контролюють роботу в частині очищення від снігу територій як комунальних, так і приватних структур», – зауважив Тимур Ткаченко.

Також він наголосив, що посадові особи підприємств, установ та організацій несуть особисту відповідальність за неналежне виконання своїх обов’язків.

«Звертаю увагу керівників підприємств, установ та організацій на необхідність швидкого реагування на примхи погоди та своєчасного прибирання балансових територій від снігу й ожеледі. Очільники районних державних адміністрацій, керуючих компаній, «Київавтодору» та «Зеленбуду» особисто організовують і контролюють цю роботу. Саме від якості спільної роботи залежить безпека громадян під час пересування містом», – додав Тимур Ткаченко.

Нагадуємо, відповідно до п. п. 7.5 та 8.3 Правил благоустрою м. Києва балансоутримувачі зобов’язані дотримуватися відповідних технологій щодо забезпечення умов утримання територій, закріплених за ними, в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]