Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві завершили гідравлічні випробування та готові відновити систему теплогенерації після вирішення питання постачання газу – Петро Пантелеєв

19 вересня 2018 року, 16:31

У Києві завершили проведення гідравлічних випробувань та готуються до відновлення роботи системи теплогенерації, щоб подати гарячу воду та підготувати мережі й обладнання до запуску опалення. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Для нас важливо як відновити гаряче водопостачання, так і розпочати підготовку системи з огляду на те, що опалювальний сезон фактично «на носі». Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» завершило проведення гідравлічних випробувань теплових мереж у Києві. З травня працівники ліквідували більше 5 тисяч пошкоджень. Ми провели серйозну роботу підготовки міського господарства до зими», – сказав він.

Однак, за його словами, враховуючи зношеність системи теплозабезпечення, зокрема трубопроводів, комунальні служби очікують виникнення аварій під час старту опалення.

Для ліквідації аварійних ситуацій КП «Київтеплоенерго» цього року придбало нову спеціалізовану техніку: 12 екскаваторів JCB із навісним обладнанням, 2 крани-маніпулятори, 2 аварійних автомобілі та 11 спецаварійок на базі Ford. Ці авто дуже необхідні для оперативної ліквідації пошкоджень.

До кінця року підприємство планує закупити ще 8 спецаварійних автомобілів із гідравлічною технікою, 2 аварійні повнопривідні машини, обладнані на випадок стихійних лих, та асфальторіз.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]