Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КК «Київавтодор» закликають киян реагувати на викрадення люків оглядових колодязів та інформувати правоохоронні органи

11 лютого 2019 року, 13:45

У КК «Київавтодор» закликають киян реагувати на викрадення або відсутність люків оглядових колодязів та зливоприймальних решіток та інформувати правоохоронні органи за номером «102» або комунальну корпорацію за цілодобовим номером телефону: (044) 284-74-19 (диспетчерська служба).

Як інформують у КК «Київавтодор», останнім часом у столиці почастішали випадки викрадення кришок оглядових колодязів та решіток зливоприймачів. Такі крадіжки періодично здійснюються в усіх районах міста.

Зокрема, 10 лютого завдяки пильності представників Управління державної охорони на Столичному шосе затримано осіб, котрі перевозили люки оглядових колодязів та не змогли пояснити походження свого вантажу. На місце негайно були викликані представники патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

У комунальній корпорації зазначають, що упродовж 2018 року на вулично-дорожній мережі міста Києва було викрадено 1139 решіток зливоприймачів та люків оглядових колодязів, унаслідок чого підприємствам «Київавтодору» нанесено збитків на суму 1,7 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]