Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА нагадують про обмеження відвідування кладовищ та перенесення поминальних днів на червень

27 квітня 2020 року, 10:48

В умовах поширення епідемії COVID-19 та дії обмежувальних заходів, запроваджених на рівні всієї країни, поминальні дні перенесені на 6 червня. До того часу доступ до кладовищ обмежений!

Згідно із рішенням міської постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у столиці обмежено доступ громадян до місць поховань на території міських кладовищ, окрім випадків поховань (згідно із нормами, встановленими на час карантину).

Відповідне доручення про обмеження надане Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, ГУ Національної поліції України в місті Києва та управлінню Патрульної поліції в місті Києві. Просимо поставитись до цього із розумінням.

Нагадаємо також, що мер Києва звернувся до представників усіх конфесій, аби вони публічно закликали своїх вірян дослухатися і перенести поминання.

Порушення умов карантину, недотримання протиепідемічних заходів та санітарного законодавства тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність. Нижній поріг штрафу становить 17 тисяч гривень.

Наголошуємо, що дотримання норм та правил – це питання здоров’я і життя киян. А нехтування ними може призвести до загострення ситуації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]