Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА спростували інформацію щодо закриття Києва на в’їзд та виїзд

13 березня 2020 року, 14:10

Міська влада не ухвалювала жодних рішень щодо закриття Києва на в’їзд та виїзд. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він пояснив, що у соцмережах та у деяких ЗМІ поширюється інформація про нібито закриття столиці на в’їзд та виїзд у разі виявлення хоча б одного хворого на коронавірус.

«Офіційно заявляю: ніхто місто закривати не збирається. Наразі жодних рішень щодо обмеження в’їзду та виїзду з міста не приймали», – повідомив Микола Поворозник.

Він підкреслив, що такі обмеження застосовуються за окремим рішенням постійної комісії техніко-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій чи нормативними документами, які прийняті на державному рівні.

Нагадаємо, у Києві з 12 березня запровадили обмежувальні заходи з метою попередження розповсюдження коронавірусу.  Міська влада закликає киян та гостей столиці бути свідомим та відповідальним, адже від цього залежить їх ефективність.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]