Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відкрили фотовиставку, моделями для якої стали вихованки Дарницького дитячого будинку-інтернату (+фото)

31 травня 2019 року, 17:15

У Київській міській державній адміністрації відкрилася фотовиставка «Шанс на успіх є у кожного», моделями для якої стали вихованки Дарницького дитячого будинку-інтернату. Головні героїні-фотомоделі відвідали захід як гості.

«Їм 25-20 років, але за своїм розвитком, – це діти. Більшість із них є сиротами, але вони – у першу чергу дівчата і хочуть бути красивими, чарівними та щасливими. Аби подарувати їм приємні емоції, у нас виникла така спонтанна ідея – зробити фотосесію. За кілька годин відгукнулася велика кількість людей, які були готові зробити зачіски, макіяж та, власне, фотографії», – розповіла ініціаторка заходу, заступник голови КМДА Марина Хонда.

За її словами, є ідея зробити аналогічний проект і для хлопчиків.

«Сподіваюся, що нам вдасться зробити такий проект для хлопчиків, які так само мають інвалідність у зв’язку з неврологічними та психічними розладами», – повідомила заступник голови КМДА та додала, що виставка покликана підкреслити необхідність розуміння: люди з інвалідністю є повноцінними членами суспільства і також мають свої прагнення та мрії, яких вони досягають.

Вихованки інтернату отримали подарунок від міського голови – промислову пральну машину, якої вони потребували.

«Директор закладу нам підказала, що в них немає промислової пральної машини. Оскільки проект був спонтанним, ми не передбачили бюджетних коштів, – міський голова вирішив придбати її власним коштом», – сказала Марина Хонда.

Нагадаємо, що у рамках підготовки фотовиставки у Дарницькому дитячому будинку-інтернаті пройшов «День краси». Запрошені професійні стилісти та візажисти створили чудові образи, що в поєднанні з вишуканими сукнями влучно підкреслили невичерпний оптимізм дівчат та їх відчуття прекрасного.

Фотовиставка, розміщена на 2-му поверсі Київської міської державної адміністрації, у холі біля Колонної зали та  триватиме тиждень – до 7 червня. Вхід вільний.

У КМДА відкрили фотовиставку, моделями для якої стали вихованки Дарницького дитячого будинку-інтернату

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]