Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У листопаді в муніципальній книгарні «Сяйво книги» відбудеться 5 безоплатних трансформаційних заходів

13 листопада 2023 року, 17:36

У листопаді в муніципальній книгарні «Сяйво книги» відбудеться 5 безоплатних трансформаційних заходів. Вони допоможуть мешканцям столиці зменшити емоційне напруження і покращити психологічний стан. Заходи проведуть психологи, арттерапевти Ірина Хоменко та Любов Собко.

18 та 26 листопада о 14:00 – Арттерапевтичний захід «Кавова атмосфера: гармонія і стосунки». Створення кавового малюнка допоможе збалансувати емоції та відновити гармонійний стан. А міні-тренінг від психолога покаже, як додати тепла у стосунки із собою, сім’єю та оточенням.

18 та 22 листопада о 17:00 – Нейрографіка. Це метод організації мислення і трансформації свого ставлення до проблем за допомогою графічного малюнка. Ви створюєте на папері композиції з 4-х простих фігур і з’єднуєте їх спеціальною нейрографічною лінією. Так ви формуєте нові враження та емоції, що налаштовують на позитив ваші думки, дії та ставлення до оточення.

23 листопада о 17:00 – Трансформаційна гра «Сила твого розуму» з елементами коучингу. Вона допоможе усвідомити власні автоматичні думки, психологічні установки та стратегії, що заважають досягати бажаних результатів. Гра буде особливо корисною тим, хто прагне знайти вихід зі складної ситуації.

Адреса книгарні «Сяйво книги»: вул. Велика Васильківська, 6.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]