Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Позняки» оновили систему освітлення: 95 ліхтарів та прожектори висотою 8 метрів

24 листопада 2020 року, 15:29

Нова система освітлення запрацювала в парку «Позняки». Центральна частина парку освітлюється за допомогою 96 ліхтарів. Ще 9 прожекторів висотою 8 метрів встановлено біля дитячого майданчика та центральної площі. Роботи з улаштування освітлення в іншій частині «Позняків», розташованій біля озера, будуть проводитися у 2021 році – там з’являться ще 109 ліхтарів.

Як повідомили в комунальному об’єднанні «Київзеленбуд», освітлення в парках та скверах – одна з умов зручного відпочинку. Вечірні прогулянки мають бути такими ж безпечними, як і вдень. Для цього уздовж алей та доріжок встановлюють ліхтарі, біля дитячих та спортивних майданчиків, центральних площ – прожектори із спрямованим світловим потоком.

Також в оновленому сквері Марії Заньковецької на вул. Великій Васильківській встановлено 44 ліхтарі з LED-світильниками та 2 прожектори. Ще більше 20 опор планується встановити наступного року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]