Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У парку «Юність» облаштують мотузковий парк

09 червня 2021 року, 8:38

У парку «Юність» у Святошинському районі міста Києва облаштують мотузковий парк. Для цього постійно діюча комісія по залученню інвесторів проведе відповідний конкурс. Про це йдеться в розпорядженні КМДА №1245 від 04.06.2021.

Згідно з документом, замовником проєкту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Святошинського району міста Києва. КП «Київське інвестиційне агентство» доручено провести передінвестиційні роботи. Зокрема, розробити та погодити техніко-економічні показники та передпроєктні пропозиції, а також отримати висновки в структурних підрозділах КМДА, комунальному підприємстві «Київзеленбуд» та Святошинській РДА.

Як повідомили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА, на який покладено підготовку умов конкурсу, реалізація проєкту не передбачатиме капітального будівництва, а лише встановлення збірно-розбірних конструкцій.

За попередніми передпроєктними пропозиціями, на території облаштування проєкту буде розміщено власне мотузковий парк з дитячим ігровим комплексом та вуличними тренажерами.

Реалізація проєкту спрямована на розширення сфери надання спортивно-розважальних послуг мешканцям Святошинського району м. Києва, у тому числі забезпечення належного спортивного виховання молоді та дітей, а також залучення інвестиційних ресурсів в економіку міста Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]