Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Подільському та Шевченківському районах розпочинається реконструкція каналізаційної мережі: рух транспорту тимчасово обмежать

14 вересня 2020 року, 13:59

14 вересня розпочинається виконання робіт із реконструкції каналізаційної мережі у Подільському та Шевченківському районах, через що буде частково обмежений рух автомобільного транспорту. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

У Подільському районі розпочнеться реконструкція каналізаційної мережі діаметром 300 мм на вул. Іллінській на ділянці від вул. Братської до вул. Почайнинської.

Каналізаційний колектор на вул. Іллінській побудований у 1957 році. Унаслідок тривалого часу експлуатації та дії газової корозії на колекторі періодично почали виникати аварійні ситуації. Під час реконструкції старий трубопровід буде замінено на новий загальною довжиною 413,5 м із заміною каналізаційних колодязів та перепідключенням абонентів.

На час реконструкції, враховуючи необхідність постійного водовідведення від водоспоживачів, стоки передбачено відводити за тимчасовою схемою, яка включає в себе влаштування тимчасових каналізаційних станцій із напірними трубопроводами, які прокладаються в основному на поверхні землі. Тривалість реконструкції – 12 місяців.

У Шевченківському районі буде проведено реконструкцію каналізаційної мережі на пров. Несторівському на ділянці від вул. Кудрявської до Вознесенського узвозу.

Каналізаційний колектор на пров. Несторівському побудований у 1912 році, зношений трубопровід буде замінено на новий загальною довжиною 286,5 м, також будуть реконструйовані каналізаційні колодязі та перепідключені абоненти. Під час робіт стоки будуть відводитись за тимчасовою схемою, тривалість реконструкції – 6 місяців.

На час виконання робіт рух автомобільного транспорту буде частково обмежений, відповідно до погодженого Головним управлінням патрульної поліції м. Києва проєкту організації дорожнього руху.

Реконструкція цих об’єктів забезпечить надійну та безаварійну роботу системи водовідведення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]