Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У разі посилення снігопаду на дороги столиці негайно виїдуть 256 одиниць снігоприбиральної техніки «Київавтодору»

14 грудня 2016 року, 18:33

У разі посилення снігопаду на дороги Києва негайно виїдуть 256 одиниць снігоприбиральної техніки. Про це повідомили в комунальній корпорації «Київавтодор».

Комунальна корпорація продовжує уважно слідкувати за ситуацією на вулично-дорожній мережі міста. Так, о 15:00 14 грудня спеціальна техніка підприємств корпорації була розміщена на вихідних позиціях у всіх районах міста. Станом на 16:15 було здійснено обробку протиожеледними матеріалами ділянок зі складними умовами руху.

Окрім того, 43 бригади з ручного прибирання працюють на тротуарах, підходах до підземних і наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації, щоб забезпечити безпечне пересування пішоходів містом.

Усі підприємства забезпечені достатньою кількістю посипальних, паливно-мастильних матеріалів і готові до роботи у цілодобовому режимі.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням, враховуючи погодні умови, бути уважними та дотримуватися дистанції під час керування транспортними засобами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]