Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці працівникам органів самоорганізації населення будуть виплачувати заробітню платню

15 грудня 2022 року, 18:06

У Київській міській раді внесли зміни до міської цільової програми «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2020-2024 роки» та визначили  посадові оклади для працівників органів самоорганізації населення. Таке рішення на пленарному засіданні Київської міської ради ухвалили 72 депутати.

За словами депутатки Київської міської ради, голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування, регіональних та міжнародних зв'язків Юлії Ярмоленко, керівники органів самоорганізації населення відіграють важливу роль у процесі залучення мешканців до безпосередньої участі у прийнятті та реалізації рішень із питань соціально-економічного та культурного розвитку територій.

«Першочергово керівники ОСН представляють інтереси жителів, які їх обрали, в органах місцевого самоврядування та державної влади. Крім цього, вони здійснюють заходи щодо охорони довкілля, благоустрою території, охорони пам'яток історії й культури, будівництва й ремонту шляхів, комунальних мереж. А також ведуть облік громадян, контролюють якість житлово-комунальних послуг та визначають напрямки витрат коштів, передбачених на благоустрій відповідної території, і розпоряджаються ними, зокрема організують безпосереднє виконання робіт, укладають відповідні угоди», – зазначила Юлія Ярмоленко.

Депутатка додала, що виконання цих та інших завдань потребує залучення власних ресурсів та виділення особистого часу для ефективної роботи, тому у Київраді визначили посадові оклади для керівників та секретарів органів самоорганізації населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]