Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці сніг: на дорогах працює 156 одиниць спецтехніки КК «Київавтодор» та 64 бригади з ручного прибирання (+фото, відео)

14 січня 2021 року, 11:09

У Києві йде сніг, інтенсивні опади прогнозують сьогодні вдень. У КК «Київавтодор» повідомили, що дорожники завчасно розпочали превентивну обробку протиожеледними засобами доріг і тротуарів, які перебувають на балансовому утриманні.

Наразі на дорогах працюють 156 одиниць спецтехніки та 64 бригади з ручного прибирання – понад 400 осіб. У разі погіршення погодних умов загалом готові до боротьби з наслідками опадів 544 одиниці техніки.

Нагадуємо, що першочергово обробляють підйоми, спуски, покриття з бруківки, мости й шляхопроводи: використовують рідкі хлориди, сіль і піщано-соляну суміш.

Опади очікуються і завтра, 15 січня.

Водіїв закликають бути обачними на дорозі.

Із метою попередження травматизму та уникнення аварійних ситуацій, Департамент муніципальної безпеки закликає киян бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендує дотримуватись порад під час ожеледиці.

Поради водіям під час ожеледиці:

  • потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій;
  • при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму;
  • не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі;
  • в умовах погіршення погодних умов із інтенсивним випадінням снігу та ожеледицею на дорогах не використовуйте автотранспорт із літніми шинами.

Спецтехніка та ручні бригади з прибирання КК «Київавтодор» на вулицях столиці 14 січня (оновлюється)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]