Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці створять Координаційну раду з питань запобігання дитячій наркозлочинності

19 лютого 2021 року, 17:39

У столиці ініціюють створення Координаційної ради при Київському міському голові з питань запобігання дитячій наркозлочинності. Склад цієї Координаційної ради та її основні завдання мають сформувати протягом місяця. Про це йшлося під час засідання Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та зв’язків із правоохоронними органами.

Як зауважив під час засідання голова Постійної комісії Олександр Плужник, діти є заручниками ситуації, коли йдеться про наркозлочинність. Адже за діями підлітків у ланцюжку наркотрафіку завжди стоять дорослі. Водночас заходи, направлені на зменшення рівня наркозлочинності серед дітей, наразі не відповідають вимогам сьогодення. Саме тому важливо посилити інформаційну роботу та розробляти нові механізми, аби убезпечити дітей та підлітків.

«Місто має налагодити ефективний механізм взаємодії між правоохоронними органами, профільними структурними підрозділами КМДА та громадськими організаціями у напрямі зменшення рівня наркозлочинності серед дітей та підлітків. Оскільки організація безпеки для всіх мешканців столиці, незалежно від віку, є одним із головних завдань, яке має вирішити міська влада», – підкреслив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

У засіданні Постійної комісії Київради взяли участь представники правоохоронних органів, Київської міської державної адміністрації, директори шкіл і представники батьківських комітетів.

Засідання Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та зв’язків із правоохоронними органами

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]