Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває протиожеледна обробка та розчистка доріг і тротуарів: працює 318 одиниць техніки «Київавтодору» та понад 4100 комунальників

30 листопада 2023 року, 7:17

У столиці триває обробка доріг, мостів, спусків і підйомів протиожеледними засобами, а також прибирання доріг і тротуарів. Працюють 318 одиниць техніки «Київавтодору».

498 працівників у складі 68 бригад із ручного прибирання очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, пішохідні переходи.

Зелені зони прибирають 378 працівників та 22 одиниці техніки «зеленбудів». Двори та прибудинкові території чистять та обробляють протилежними матеріалами понад 3300 працівників керуючих компаній.

За прогнозом синоптиків, сьогодні, 30 листопада, на дорогах ожеледиця. Тож просимо водіїв і пішоходів враховувати погодні умови та бути максимально обачними на дорогах.

Автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]