Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відновлено роботу медико-соціальної експертної комісії – Валентина Гінзбург

29 березня 2022 року, 18:16

У столиці відновлено роботу медико-соціальної експертної комісії. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Вона зазначила, що, зважаючи на військовий стан в країні та бойові дії навколо Києва, для мінімізації ризику життю лікарів та пацієнтів Київський міський центр медико-соціальної експертизи організував роботу двох МСЕК для огляду мешканців Києва (в т. ч. заочного огляду) на лівому та правому берегах столиці.

Мешканців правого берега оглядає Спеціалізована нейроофтальмологічна МСЕК за адресою: вул. Саксаганського, 100.
Мешканців лівого берега оглядає Дніпровська міжрайонна МСЕК за адресою: вул. Петра Запорожця, 26.

Пацієнти, яким необхідний цей вид медичної допомоги, мають звернутися до лікуючих лікарів (профільних або сімейних) за місцем фактичного перебування. У разі, якщо лікарі недоступні, або виникають додаткові питання, на час війни голови міжрайоних МСЕК також готові надавати особисті консультації:

• Правий беріг: Григорів Оксана Богданівна, т.+38(050)551-37-30 (з 10:00 до 14:00).
• Лівий беріг: Кропива Володимир Васильович, т.+38(067)506-68-34 (з 10:00 до 14:00).

«При покращенні ситуації в країні та столиці робота МСЕК м. Києва буде поновлена в повному обсязі», – запевнила Валентина Гінзбург.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]