Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У відкритому чемпіонаті столичної ДЮСШІ «Шанс» із плавання серед осіб з інвалідністю взяли участь 70 спортсменів із 5 областей (+фото)

10 червня 2023 року, 14:43

У відкритому чемпіонаті столичної ДЮСШІ «Шанс» із плавання серед осіб з інвалідністю взяли участь 70 спортсменів із 5 областей. Про це повідомляють організатори заходу.

Відкритий чемпіонат із плавання серед осіб з порушеннями слуху, зору та РФР і ураженнями ОРА відбувся у с.Зазим'я на базі санаторію «Хвиля».

У змаганнях взяли участь 70 спортсменів з 5-ти областей України (Харківської, Херсонської, Полтавської, Волинської та Київської) і міста Києва.

«Спортивна школа «Шанс» створена саме для підтримки киян – дітей та підлітків з інвалідністю. Вважаю, сам факт, що під час війни Київ приймає у себе такі змагання, викликає величезне захоплення. Окремо хочу відзначити директорку ДЮСШ Ольгу Шевельову. Саме завдяки їй чемпіонат із плавання став можливим. Дітки отримали шанс позмагатися, побути разом, поспілкуватись, трошки відволіктись. Це ще раз доводить, що немає нічого неможливого. Велике бажання, віра у результат - і мета обов'язково буде досягнута», – зазначила заступниця голови КМДА Олена Говорова.

Урочисте нагородження провели директор ДЮСШІ «Шанс» Ольга Шевельова, депутат міської ради, чемпіон світу та Європи з дзюдо Георгій Зантарая та почесні гості – Захисники України.

Всі учасники отримали пам'ятні призи, а чемпіони – кубки, дипломи, медалі та подарунки. А після нагородження відбулася лотерея серед усіх спортсменів, де розігрувалися додаткові нагороди.

Відкритий чемпіонат столичної ДЮСШІ «Шанс» із плавання серед осіб з інвалідністю (фото – КМДА, Tanich Kroha)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]