Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку із проведенням фестивалю «Сильні України» із вечора 9 серпня до ранку 11 серпня на Хрещатику перекриють транспортний рух (+схема руху)

09 серпня 2019 року, 13:05

10 серпня в столиці відбудеться фестиваль «Сильні України». Під час підготовки локації та впродовж фестивалю частина вулиці Хрещатик (від перетину з вулицею Прорізною до перетину з вулицею Богдана Хмельницького) буде закрита для автомобільного руху. Так, відповідно до розпорядженням КМДА № 1402 заборона руху всіх видів транспортних засобів триватиме із 20:00 9 серпня до 06:00 11 серпня.

У рамках фестивалю відбудеться турнір «Найсильніша родина України», шоу «Богатирі проти вантажівок», демонстрація фільму «Іван Сила», показові виступи стронгменів, а також стенди, присвячені легендарним «Сильним України». Змагання входитимуть до рейтингу вищої та першої ліг.

Відповідальність за підготовку та проведення заходу несе ініціатор його проведення – громадська організація «Федерація стронгмену України». Вона має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції та подати на затвердження Департаменту транспортної інфраструктури відповідні схеми організації дорожнього руху.

Не пізніше ніж за 10 днів до початку проведення фестивалю федерація також зобов’язана погодити з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва схеми організації торгівельного процесу на території проведення свята. А також подбати про встановлення туалетних модульних кабін, додаткових урн, контейнерів для збору побутових відходів та своєчасне вивезення сміття і прибирання території.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]