Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уперше на рекламних бордах міста – учні шкіл Києва

16 серпня 2020 року, 11:31

У серпні в Києві стартував соціальний проєкт «Інтелект молоді – Києву!», у якому взяли участь 18 вихованців Київської Малої академії наук – переможці міжнародних і всеукраїнських конкурсів науково-технічної творчості.

«Цьогоріч вперше замість обличь політиків на носіях зовнішньої реклами та в метрополітені Києва у рамках соціального проєкту розміщено світлини учнівської молоді столиці – майбутньої наукової еліти нашої країни», – повідомив виконувач обов’язків першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він додав, що сьогодні на 7 станціях метро вже розміщено 34 плакати та 10 сітілайтів на центральних вулицях і площах Києва. Тепер кияни та гості столиці зможуть познайомитись із учнівською молоддю міста, яка має досягнення у науковій сфері. Вони з тих, хто прославляє Київ своїми винаходами, дослідженнями, розробками та досягненнями на теренах України і за кордоном.

Нагадаємо, що у серпні за розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка в столиці стартував соціальний проєкт «Інтелект молоді – Києву!». Головна ідея якого – формування суспільної думки щодо важливості позашкільної освіти, творчого та наукового розвитку учнівської молоді.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]