Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Урядова перевірка КМДА завершила роботу, але з порушенням закону – Володимир Бондаренко

01 листопада 2019 року, 22:06

Урядова перевірка Київської міської державної адміністрації завершила роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

«Комісія уряду, що перевіряла виконавчу дисципліну у КМДА, нарешті закінчила роботу. На превеликий жаль – порушенням закону. У п’ятницю, о 19:30 хотіли надати на ознайомлення висновок із 880 сторінок! І хотіли б отримати підпис. Аврал і турборежим? Скоріше – звична практика. Практика поза законом. Бо мали дати можливість ознайомитися з талмудом в робочий час і до 01.11.2019», – написав Володимир Бондаренко.

Він також запевнив, що у КМДА надали всі документи, за якими звернулися в рамках перевірки, а також що ґрунтовно та кваліфіковано ознайомляться з висновками у перший робочий день – понеділок, 4 листопада.

Нагадаємо, урядова перевірка стосується лише виконавської дисципліни, тобто організації роботи з виконання міською адміністрацією завдань, визначених законами України, актами Президента України, постановами Верховної Ради, актами Кабінету Міністрів України та дорученнями Прем’єр-міністра України.

Повну ж перевірку діяльності, зокрема і ту, що стосується самоврядних повноважень Київської міськради, може здійснювати тільки Державна аудиторська служба України.

Раніше Київський міський голова Віталій Кличко звертався до Державної аудиторської служби з проханням перевірити діяльність столичної влади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]