Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Понад 20 тисяч незаконних рекламних конструкцій прибрали цього року

21 грудня 2020 року, 16:37

У столиці цього року прибрали понад 20 тисяч незаконних рекламних конструкцій. Від початку кампанії з упорядкування реклами за кілька років у місті демонтували понад 76 тисяч неправильних вивісок. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У місті вдалося зменшити кількість незаконної реклами майже утричі. Якщо раніше білбордів, сітілайтів та скролів у столиці було майже 12 тисяч, то зараз їх залишилося лише 4,5 тисячі», – зазначив Валентин Мондриївський.

За словами начальника Управління з питань реклами Олександра Смирнова, цього року до міського бюджету надійшло майже мільйон гривень штрафів за незаконне розміщення рекламних конструкцій.

«Вдячний тим, хто вже зробив крок назустріч красивому місту. А всім іншим нагадаю, що Управління з питань реклами займається не тільки демонтажем, а й надає інформаційний супровід та консультації щодо розміщення вивісок за правилами», — додав Олександра Смирнов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]