Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: За липень в Києві демонтовано рекордну кількість незаконної реклами

05 серпня 2021 року, 14:03

За липень у Києві силами КП «Київреклама» демонтовано 2555 конструкцій, що не відповідали Правилам розміщення зовнішньої реклами та вивісок. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«До того ж тільки на чотирьох фасадах будинків на Повітрофлотському проспекті та Чоколівському бульварі нашим працівникам довелося повторно прибирати 69 незаконних рекламних конструкцій. Ще навесні на найдовшому проспекті Києва демонтували близько 150 неправильних вивісок, проте частина з них повернулася назад», – розповів Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що у підприємців завжди є можливість самостійно усунути недоліки та розмістити рекламу за правилами, що одночасно демонструватиме й повагу до містян, і гарний смак. До того ж оформити вивіску можна й онлайн.

«Липневі показники є найбільшими, якщо порівнювати їх з іншими місяцями 2021 року. Окрім кількості повторних демонтажів, другий місяць літа відзначився також найбільшою кількістю складених адміністративних протоколів – 99 штук, кількістю викликів поліції за одну ніч – 5, а також найбільшим демонтованим банером – 555 кв. м», – зазначила начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук.

За її словами за липень демонтовано конструкцій на фасадах –1940, штендерів – 367, наземних – 104, на опорі – 92, на даху – 41, а також 11 – на транспорті.

Нагадаємо, що всю інформацію щодо оформлення вивісок за Правилами можна отримати в буклеті «Вивіска. Як оформити за правилами». А найактуальніші новини Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама» завжди можна знайти на їхній офіційній сторінці у Facebook.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]