Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Школи та садочки відключать від опалення 25 березня»

24 березня 2020 року, 14:03

Столична влада за ініціативи міського голови приймає обґрунтоване і зважене рішення про відключення опалення у школах та садочках. У зв’язку із протиепідемічними заходами це необхідний крок, який дасть змогу зменшити навантаження на бюджет та перенаправити кошти на боротьбу з інфекцією. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У зв’язку із необхідністю проведення протиепідемічних заходів у місті, столичні школи та садочки залишаються порожніми. Міська влада прийняла рішення відключити опалення в таких освітніх закладах, аби заощадити кошти на енергоресурсах. У ситуації, коли збитки міста пов’язані з боротьбою проти коронавірусу можуть сягнути понад мільярд гривень, ми маємо використовувати будь-яку можливість оптимізації коштів», – зазначив Валентин Мондриївський.

На час протиепідемічних заходів міська влада особливу увагу приділяє забезпеченню закладів освіти необхідними дезінфікуючими засобами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]