Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Важливо зберегти територію стадіону «Металіст» для занять спортом – Олена Говорова (+фото)

04 червня 2021 року, 13:45

Вкрай важливо зберегти територію стадіону «Металіст» на вул. Каблукова, 26 для занять спортом. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова під час виїзної інспекції на стадіон із депутатами Київської міської ради.

«Потрібно відстоювати кожний куточок району у столиці та розвивати спортивну інфраструктуру на благо кожного киянина. Cтадіон «Металіст» на вулиці Каблукова, 26 є чудовим місцем для занять футболом, проведення футбольних матчів. Однак зараз територія стадіону знаходиться у занедбаному стані та терміново потребує реконструкції. Для цього потрібно консолідувати зусилля профільних структурних підрозділів та вирішити питання щодо подальшого розвитку території стадіону «Металіст», – повідомила Олена Говорова.

Вона додала, що найближчим часом планується спільна нарада Департаменту містобудування та архітектури КМДА, Департаменту земельних ресурсів КМДА, Департаменту молоді та спорту КМДА із питань розвитку та реконструкції території стадіону «Металіст».

Виїзна інспекція на стадіон «Металіст»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]