Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник: Цими вихідними 24 вакцинальні бригади робитимуть щеплення у Центрі вакцинації проти COVID-19

04 червня 2021 року, 14:02

Цими вихідними у Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному на базі Міжнародного виставкового центру, продовжать робити щеплення вакциною CoronaVac. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Ми врахували досвід проведення вакцинації на минулих вихідних. Ми розмежували потоки людей, які прийдуть на щеплення. Перший – для тих, кому зателефонували та запросили на конкретний час. Другий – для тих, хто також записаний у «Дії», але запрошення поки не отримав. Такі громадяни можуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися у порядку «живої черги». Наголошую, обов’язкова умова для вакцинації – реєстрація в додатку «Дія». Крім того, ми збільшили кількість вакцинальних бригад із 16 до 24. Частина бригад вакцинуватиме тих, у кого є запрошення. А частина – тих, хто зареєстрований у «Дії», але запрошення не отримав», – написав Микола Поворозник.

Він нагадав, що охочим вакцинуватися необхідно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон для підтвердження реєстрації у додатку «Дія» та бажано – копію декларації з лікарем, якщо її підписано.

Окремо звернув увагу на те, що вхід до Центру вакцинації 5 та 6 червня буде відкрито із 10:00 до 17:30.

Адреса: просп. Броварський, 15 (корпус 4, вхід 4-А).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]