Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відсьогодні, 30 березня, для громадського транспорту відкривається Південний міст

30 березня 2022 року, 9:19

Відсьогодні, 30 березня, для громадського транспорту відкривається Південний міст. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Зокрема, через міст курсуватимуть автобуси № 22 від вулиці Медової до вулиці Тростянецької та № 91 – від вулиці Анни Ахматової до станції метро «Голосіївська».

Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюватимуть сьогодні Північний та Дарницький мости.

«Традиційно звертаюсь до водіїв, аби пропускали машини «швидкої» допомоги та машини з гуманітарною допомогою», – наголосив Микола Поворозник.

Нагадаємо, з 28 березня АТ «Укрзалізниця» запустила у столиці кільцевий маршрут електрички, який проходить житлові масиви Борщагівка й Сирець, та на доступній відстані від масиву Оболонь.

Під розклад міської електрички відкорегуються автобусні маршрути А59 та А61 які з Райдужного масиву та вул. Милославської будуть підвозити пасажирів до залізничної платформи «Троєщина».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]