Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відсьогодні метрополітен Києва відновлює сполучення через Південний міст

04 квітня 2022 року, 8:01

Відсьогодні, 4 квітня, з 8:30 метрополітен відновлює сполучення через Південний міст. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Рух «зеленою» гілкою організовано від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір». Також працює пересадка «Золоті ворота» - «Театральна», – розповів він.

«Червона лінія» функціонує від станції «Шулявська» до станції «Театральна». «Синя» лінія – від станції «Героїв Дніпра» до станції
«Теремки».

Без зупинки поїзди прослідують повз станції: «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Палац спорту» та «Кловська».
Середній інтервал на лініях складає 1 год. Зверніть увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності.

Для перевезень пасажирів метрополітен працюватиме до 19:00. Підземні станції продовжать цілодобово приймати людей як укриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]