Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відсьогодні обмежено рух приватних автівок Південним мостом

22 червня 2022 року, 9:03

Відсьогодні, 22 червня, обмежено рух приватних автівок Південним мостом. Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Автобуси №22 (від вулиці Тростянецької до музею Авіації) та 91 (від вулиці Анни Ахматової до станції метро «Голосіївська») продовжать курсувати мостом без змін.

Рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працює Дарницький та Північний мости, Міст Метро та міст Патона.

«Традиційно звертаюсь до водіїв із закликом пропускати машини з гуманітарною допомогою, поліцію, швидку медичну допомогу та рятувальників», – наголосив Микола Поворозник.

Перелік актуальних маршрутів громадського транспорту доступний за посиланням – https://bit.ly/3xB5UPD.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]