Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Держпродспоживслужба Києва звернулася до правоохоронців щодо порушення кримінальної справи проти директора однієї зі столичних шкіл – за нараження інших людей на небезпеку»

15 червня 2020 року, 12:05

Держпродспоживслужба столиці звернулася до правоохоронних органів порушити кримінальну справу проти директора однієї зі столичних шкіл – за порушення правил самоізоляції після підтвердження захворювання на коронавірус. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Окремо хочу звернути увагу всіх щодо відповідальності за нараження інфікованими на небезпеку інших людей. Якщо ви почуваєтеся зле, якщо маєте симптоми коронавірусу чи вже підтверджений діагноз – ізолюйтеся вдома, викликайте лікарів, не йдіть в публічні місця та не контактуйте з іншими людьми. Бо в нас шокуючий випадок. Як виявилося, директор школи, яка захворіла на коронавірус, спілкувалася з великою кількістю людей, коли вже отримала позитивний тест на COVID-19! Вона нікому нічого не сказала і встигла сходити на роботу. Держпродспоживслужба міста звернулася до правоохоронних органів щодо порушення проти директора кримінальної справи», – повідомив мер столиці. 

Він також зазначив, що серед персоналу ще трьох дитячих садків міста виявили хворих на коронавірус або людей із підозрою на COVID-19.

«Усі три садки не працювали, але готувалися до відкриття і прийому дітей. Зокрема, у дитсадку № 804 в Оболонському районі захворіла вихователька. У садку № 495 Шевченківського району – підозра на коронавірус в інструктора з фізкультури. А в закладі № 651 у Солом’янському районі виявили, що в музичного керівника садочка захворіла вся родина. Тобто, ця жінка – контактна особа. Вона тепер – на самоізоляції.  Усі три садочки місто поки не відкриє», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]