Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Керівника КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» вже повідомили про звільнення, а тендер на придбання дорогого авто скасували

19 листопада 2020 року, 13:14

Керівника комунального підприємства «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва» повідомили про звільнення. Тендер на придбання підприємством дорогого авто вже скасували. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Як стало відомо, 17 листопада КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» оголосило відкриті торги на придбання автомобіля Toyota Land CRUISER. Рішення про закупівлю нового дороговартісного автомобіля керівництво підприємства ухвалило самостійно. У порушення наказу Департаменту транспортної інфраструктури, згідно якого всі закупівлі комунальних підприємств обов’язково узгоджуються з профільним департаментом та Департаментом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА», – підкреслив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що керівник КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд» не повідомив про наміри оголосити відкриті торги на придбання дорогого позашляховика ні заступника голови КМДА, який відповідає за дорожньо-транспортну галузь, ні Департамент транспортної інфраструктури, ні Департамент внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА.

«Торги сьогодні вже скасовані. А директора комунального підприємства повідомили про звільнення. Не можуть чиновники поводитися так нахабно і безсовісно з коштами міського бюджету, коштами киян. І це повинні розуміти всі, хто працює у владі!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]