Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кількість хворих на коронавірус киян, які перебувають у важкому стані, не зменшується»

06 липня 2020 року, 12:07

Кількість хворих на коронавірус мешканців столиці, які перебувають у важкому стані, не зменшується. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Не зменшується у столиці кількість пацієнтів, хворих на COVID-19, які перебувають у важкому стані. Загалом, у лікарнях міста з підтвердженим діагнозом «коронавірус» сьогодні 279 хворих. У тому числі – 12 дітей. Та 44 людини, зокрема і 4 дітей, – з підозрою на захворювання. У важкому стані 47 пацієнтів. На ліжках інтенсивної реанімації перебувають 25 хворих. Четверо людей – підключені до апаратів штучної вентиляції легень. Кисневої підтримки сьогодні потребують 72 хворих на коронавірус», – сказав мер Києва.

Також він повідомив, що із діагнозом «пневмонія» за минулу добу госпіталізували 18 мешканців. А всього запалення легень у київських медзакладах лікують 439 хворих.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]