Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ підписав Меморандум із Товариством Червоного Хреста України про співпрацю в реабілітації українських військових та цивільних (+фото)

01 серпня 2023 року, 16:47

Сьогодні у столичній мерії підписали Меморандум про співпрацю між столицею і Товариством Червоного Хреста України. Він, насамперед, передбачає співробітництво в реабілітації військових та цивільних, які постраждали внаслідок повномасштабної війни, з якою вдерлася росія. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Зокрема йдеться про придбання сучасного реабілітаційного обладнання для великого реабілітаційного центру, який створює місто. У частині його приміщень триває ремонт, а в частині вже лікуються та проходять реабілітацію наші захисники. Також заплановані навчання фахівців, які надаватимуть психологічну та реабілітаційну допомогу для військових та спеціалістів, які працюватимуть із постраждалими цивільними», – написав Віталій Кличко.

Передбачені Меморандумом і заходи, які сприятимуть соціалізації ветеранів. На першому етапі реалізації Меморандуму співпраця здійснюватиметься із залученням міжнародних донорів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]