Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ розпочинає підключення до тепла житлових будинків

16 жовтня 2023 року, 9:40

Київ сьогодні, 16 жовтня, розпочинає підключення до тепла житлових будинків. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Уже із завтрашнього дня синоптики прогнозують стабільне зниження температури. А на запуск централізованої системи теплопостачання Києва, що є однією з найбільших у Європі (протяжністю теплових мереж близько 3 тисяч км), необхідно кілька днів. Тому рішення розпочати опалювальний сезон є цілком виправданим. Оскільки похолодання спонукало б до масового використання киянами електричних приладів для обігріву та перевантаження системи електропостачання», – наголосив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що всі служби столиці, відповідальні за старт та проходження опалювального сезону, працюють у посиленому режимі, щоб забезпечити киян необхідними сервісами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]