Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада збільшила фінансування Сил оборони та безпеки Києва до понад 1 мільярда гривень на 2023 рік

09 лютого 2023 року, 17:16

Київрада на сьогоднішньому засіданні внесла зміни до міської цільової програми з організації військової служби, виконання військового обов’язку, мобілізаційної підготовки і територіальної оборони у місті Києві «Захисник Києва» на 2022-2024 роки і збільшила фінансування Сил оборони та безпеки Києва до понад 1 мільярд гривень на 2023 рік, як і минулого року.

«На сьогоднішньому засіданні ми відкоригували міську цільову програму «Захисник Києва». Та передбачили на її реалізацію цього року додаткових 970 млн грн. Загалом – понад 1 млрд гривень у 2023 році. Збільшення фінансування зумовлене необхідністю підвищити рівень нашої обороноздатності та не допустити подальших спроб захоплення Києва з боку агресора», – сказав Віталій Кличко.

Кошти, зокрема, будуть виділені на забезпечення необхідними засобами для виконання бойових завдань захисниками, на забезпечення ремонту та технічного обслуговування військової техніки, здійснення ремонтних робіт у приміщеннях, які були пошкоджені в результаті російських обстрілів.

Мер Києва нагадав, що за підсумками минулого року Київ, в умовах війни і складної економічної ситуації, знайшов можливості для допомоги Силам оборони та безпеки Києва, виділивши з міського бюджету також понад 1 мільярд гривень.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]