Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київський метрополітен відновив роботу в звичайному режимі» (+фото, відео)

25 травня 2020 року, 12:15

Із понеділка, 25 травня, київське метро відновило свою роботу в звичайному режимі. У метрополітені здійснили всі необхідні заходи для безпечного перевезення пасажирів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Від сьогодні відновило свою роботу в звичайному режимі і київське метро. Для дотримання всіх норм та регламентів метрополітен здійснив необхідні заходи для безпечного перевезення пасажирів. Зокрема: дезінфікують кожен потяг перед кожним рейсом; посилено дезінфікують усі пасажирські зони – вестибюлі та платформи станцій, касові вікна, турнікети, ручки дверей, поручні ескалаторів; у вестибюлях та на платформах станцій нанесена розмітка для дотримання соціальної дистанції; працівники метро забезпечені засобами індивідуального захисту; скрізь на станціях розміщені інформаційні матеріали щодо обов’язкового масочного режиму для пасажирів, важливості дотримання дистанції, рекомендації використовувати рукавички під час поїздок», – повідомив мер столиці.

Також пасажирів метро інформують про можливості безконтактної оплати за проїзд – задля уникнення черг та скупчення людей. Контроль за дотриманням правил у метрополітені здійснює поліція.

Віталій Кличко зранку проїхався на метро та показав під час онлайн прес-конференції відео із підземки.

«Сьогодні зранку я був у метро. Подивився, що там відбувається в перший день його роботи. Ситуація спокійна. Я ще раз звертаюся до киян: всі необхідні заходи запроваджені для вашої безпеки! Бо, якщо ви самі нехтуєте своїм здоров’ям і правилами, то як вас уберегти?! І наголошую: маски в метро та в іншому транспорті – обов’язкові, рукавички – рекомендовані, але не нехтуйте ними!» – підкреслив Віталій Кличко.

Київський метрополітен відновив роботу у звичайному режимі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]