Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Коронавірус виявили ще в 91 мешканця столиці. Четверо хворих померли»

11 червня 2020 року, 9:11

Іще в 91 мешканця столиці за минулу добу лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус. Четверо людей померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Новини сьогодні – невтішні. Кількість мешканців столиці, в яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 91 людину. Померли четверо хворих. На сьогодні в Києві вже 3671 підтверджений випадок захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 55 жінок віком від 18 до 83 років і чотири дівчинки – від 4 до 13 років. А також 28 чоловіків від 18 до 85 років та чотири хлопчики віком від 3 до 7 років. Захворіли, зокрема, і 5 медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 10 людей. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали в столиці за добу 68 людей. Усього коронавірус подолали 1053 мешканця Києва.

«Найбільше випадків захворювання минулої доби зафіксували в Шевченківському районі – 24, Солом’янському та Святошинському – по 12, в Дніпровському районі – 10 випадків. Вірус не відступив. Будьте обережними, не нехтуйте правилами безпеки! Бережіть себе!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]